marți, 25 aprilie 2017

Vraja de aprilie! :)

     Aprilie este luna în care totul capătă un fel de vrajă, nu înțeleg de ce. Sau poate există o explicație pe acolo pe undeva, fie numai și în ideea că acum totul pare, așa, mai cu chef de viață, pare că a trecut iarna de-adevăratelea, sunt flori peste tot, e o energie debordanta, în perioada asta este și sărbătoarea Paștelui cu magia ei și cred că totul se leagă într-un fel.
     Iubesc emoția începutului, deși aprilie teoretic nu-i un început, ador jocul de culoare și lumină, bucuria care plutește peste tot, agitația asta plăcută... toate se îmbină perfect. Trebuie doar să stai să privești, să te bucuri de ceea ce este în jur și să accepți că totul este o binecuvântare!
     E adevărat, după ce trece euforia momentului, totul redevine la fel. problemele sunt acolo unde le-ai lăsat, de nervi are grijă repede cineva să îi refacă... dar parcă, acum, cu un strop de optimism din natură unele situații devin mai simple, mai logice și mai simplu de depășit.
     Când simți că nu mai poți, nu mai știi pe ce drum să o apuci, respiră doar; ia-ți răgaz pentru câteva momente și desprinde-te de tot ce te face nemulțumit, nefericit, neînțeles. Poate după momentele de liniște descoperi soluții noi, noi modalități de rezolvare a problemelor sau cel puțin... ai avut parte de câteva momente de relaxare.

#zâmbește #iubeșteviața :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreau să-ți știu părerea :)