vineri, 31 iulie 2015

Clipe, momente, frânturi ... :)

     Printre chinuitoarele zile calde, printre nopţile cu puţin somn dar mai ales multe gânduri colorate, luna asta las în urmă poveştile cărţilor citite - nu atât cât aş fi vrut iniţial dar mai mult decât am sperat. Au trecut în goană zilele, cu dor şi noastlgie, cu cântec de greieri şi dimineţi matinale. Cu nopţi cât o poezie sau care s-au lungit de parcă nu mai veneau zorii odată. :)
     Sunt momentele alea când frica în miezul nopţii invadează camera, apoi o ia la goană prin toată casa doar că mai departe nu vrea să fugă. Afară în noaptea neagă-albăstruie, lătrau câinii.
     Sunt momentele alea din seară care transformă noaptea în mister, ocolesc uşor dimineaţa ca mai apoi să elucideze cauze. Sunt momente când priveşti spre Cer instinctiv şi mulţumeşti în gând.
     Sunt momente când o după-amiază se transformă în "poveşti de vară", ca prin magie lângă limonadă accesorizată cu zâmbete. :)
     Sunt frânturi de om drag, care cum apare-dispare, dar bucuria momentului durează până la următoarea revedere. :)
     Sunt clipe, momente, frânturi, nopţi şi dimineţi, zile - toate alcătuiesc o lună care dincolo de ceea ce a fost rămâne o altă lecţie de viaţă, care n-are nici o legătură cu filmele sau cărţile. E viaţa trăită direct - cu toate ale ei. Un singur lucru se repetă din învăţăturile astea - viaţa merge mai departe.

Zâmbeşte! Iubeşte viaţa :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreau să-ți știu părerea :)