vineri, 15 martie 2013

Mulțumesc!!!

De la jucători și staff până la suporteri, de la înfrângeri, esecuri până la culmile cele mai înalte ale succesului, Steaua este un ”tot” victorios. Atunci când pierde o face cu demnitate și respect. Frumos.

După meciul de aseara e greu să zic ceva, e dureros.

Mie mi-a plăcut!!!
Deși doare și e frustrant ...
Un meci bun, o calificare pierdută - ratată după ce am sperat, am arătat că se poate, am vrut.
A contat experiența. Cred că aici s-a făcut diferența...

Pentru toate momentele frumoase care au fost și care vor urma, pentru curaj, pentru speranță și emoție, pentru că ne faceți să fim mândri, pentru că dincolo de înfrângeri ne-ați readus bucuria victoriei, mulțumim băieți!

Respect!!!



E păcat că s-a spulberat un vis frumos, unul din acele momente în care crezi dincolo de ceea ce știi, dincolo de ceea ce vezi. Și ce dacă a fost Chelsea? Și ce dacă erau câștigătorii Ligii Campionilor? Și ce?! Steaua a jucat frumos, cu pasiune, cu respect pentru fotbal. Da, cu respect! Fotbalul se joacă simplu, cu respect, cu pasiune, cu dorință.

Chiar dacă Steaua a pierdut acest meci, nu a pierdut respectul nostru, al suporterilor, al celor ce iubim această echipă, a celor ce credem în ea dincolo de momentele de acest gen.

Mulțumesc Stelei pentru momentele frumoase, pentru victoriile răsunătoare, pentru meciurile de neuitat...


Mulțumesc suporterilor pentru atmosferă, pentru încurajările aduse echipei, pentru  că prin vocea lor ne câștigăm respectul...

Mulțumesc …  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreau să-ți știu părerea :)