miercuri, 20 martie 2013

14 - alt epilog!

Am uitat cu totul de Alt epilog - o să încerc să mai salvez ce pot din el, o să povestesc mai puțin ca să putem asculta mai mult :)

6 melodii frumoase, care ascultate la momentul potrivit sunt mai mult decât atât!

Nicu Alifantis - Îți poți închipui - chiar îți poți închipui?! era final de ianuarie, zăpadă multă ba chiar și ger, sigur îmi închipuiam cum e să vină primăvara :D

Vunk și Monica Anghel - Ploaie fără nori - clar, o melodie deosebită; anul ăsta am ascultat Vunk mai mult decât am făcut până acum, enorm de mult (iar asta în condițiile în care am ascultat întotdeauna cu drag Vunk) :)

Paula Seling - Rugă - abia trecut de jumătatea lui februarie, poate ăsta a fost motivul, undeva în jurul zilei de 19 februarie devin altfel;

Iris - Vino pentru totdeauna - început de martie, concediul mamei la final - vocea lui Crist Minculescu ... :)

Horia Brenciu - Lucruri simple - pentru toate lucrurile simple, pentru cuvintele simple, pentru momentele simple, pentru simplitate ... Și totuși o zi tristă, cu gânduri simple!!!

Ioan Gyuri Pascu - Voi aștepta - îmi place să descopăr lucruri pe care nu le știu, îmi place sentimentul acela pe care îl trăiesc de fiecare dată când ascult ceva nou (pentru mine!!!) așa cum s-a întâmplat și acum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreau să-ți știu părerea :)