duminică, 25 februarie 2018

Eurovision 2018 :)

     Azi este finala Eurovision!
     Care melodie ne reprezintă în Portugalia? Ce artist merge la Lisabona? Astea sunt întrebările serii.
     Haideți să vedem ce o să fie că sunt tare curioasă. Îmi mențin părerea de anul trecut, cum că, Eurovisionul e pe voturi, pe voturile altora; tu, artist, ai trei minute pentru a face show - orice ar însemna asta. Atunci trebuie să convingi! Nu peste două zile, nu peste un an.
     Din semifinale am rămas în minte cu un singur nume: Dora Gaitanovici (poate fi o alegere subiectivă, o ascult de ceva vreme și sunt obișnuită cu stilul). Probabil n-are prea multe șanse pentru primul loc, dar e de apreciat pasiunea, dăruirea și ambiția ei! Un artist tânăr, însă care își scrie versurile, își compune muzica... genul de artist total!
     Am mai zis și cu alte ocazii, ador muzica în limba română, ador piesele cu versuri scrise de artist. Am mereu senzația că interpretarea și emoția pe care o transmite artistul este diferită atunci când își cântă propria creație!
     Pentru vocea superbă, pentru inocența și finețea ei, pentru emoția pe care o transmite, azi o aleg pe Dora! Vom mai auzi de numele ei, o vom vedea pe scenele mari și mai ales ne va umple sufletul de bucurie, ascultând-o! :)

#zâmbește #iubeșteviața :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreau să-ți știu părerea :)