duminică, 1 martie 2015

Un mărțișor curajos!

     Primăvara asta nu vine la o dată și o oră stabilită, nu vine cu prima zi din martie și nici cu primul mesaj pompos. Primăvara asta se simte - simplu și-n cel mai natural mod. În sufletul meu este de mult primăvară și retrăiesc în fiecare zi magia și emoția acelui prim gând primăvăratic.
     Dacă tot se zice că e un nou început păi atunci să-l facem cât mai frumos - să avem încredere în visele noastre și curajul de a le urma. Să credem în ceea ce vrem și să ne păstrăm speranța chiar și atunci când nu totul ne iese cum vrem sau cum ne-am așteptat!
     Uneori nu e usor de loc dar merită insistat! :)
     Și uneori nici măcar nu este nevoie de noi începuturi - uneori este nevoie doar de a continua cu mai mult optimism, încredere, mai multe zâmbete și mai mult curaj.
     Dacă aș putea să îți ofer un mărțișor acesta ar fi compus dintr-un strop de curaj, multe zâmbete, un gram de dorință în plus, o doză dublă de optimism și speranță și-un ingredient special - încrederea în tine. :)
     Poți să faci tot ceea ce visezi, poți să faci mai mult decât crezi și toate resursele de care ai nevoie sunt în interiorul tău - chiar dacă uneori uiți asta! :)
     Să facem în primăvara asta lucrurile pe care le-am tot amânat până acum, să transformăm fricile în aliați iar în fiecare barieră să vedem gramul de curaj de care avem nevoie! :)

Zâmbește! Iubește viața :)

Un comentariu:

Vreau să-ți știu părerea :)