duminică, 16 noiembrie 2014

... mâine, mâine ce facem?

     Azi am fost la vot cei mai mulți dintre noi! Și-a fost bine! Sentimentul ăsta că avem un drept pe care ni l-am exercitat ne-a făcut să fim euforici! Ne-am exprimat liber opinia așa cum am crezut că e mai corect, mai bine! :)

     Tu practic pentru ce ai votat? Cum ai votat - cu ură, cu mândrie, cu încredere, cu mânie, cu satisfacție, cu răutate, cu bunătate, cu speranță, cu optimism ... ?

     Azi ai votat! Mâine ce faci?
     Mâine omul pe care l-ai votat azi - cel pe care l-ai susținut pe toată durata campaniei cu mult entuziasm, cu înflăcărare, omul pentru ai intrat în polemici cu ceilalți - e Președinte, Presedintele pe care ți l-ai dorit! :)
     Tu, tu ce faci? Devii mai bun, urăști mai puțin, ierți mai ușor, pui pasiune mai multă în tot ceea ce faci, zâmbești mai des, crezi în minuni? Ești mai optimist, visezi și speri în mai bine? Devii mai răbdător? Întinzi mai repede mâna pentru a ajuta? Ce faci?
     Dacă de mâine revii la viața ta - așteptând ca omul căruia i-ai acordat votul tău să facă totul - n-ai făcut nimic! :)
     Schimbarea începe cu tine! Schimbă tu ceva în gânduri, în atitudine, în fapte! :)
     Președintele este om - nu magician - nu poate face nimic de unul singur! Are în continuare nevoie de susținerea și sprijinul tău! De al nostru, de al tuturor! :)

     Am senzația că mulți așteaptă acum ca România să fie „salvată!” de un singur om, unul singur! Omul pe care l-au ales ca președinte! Lucrul acesta e imposibil! România poate fi „salvată!” doar de oameni care printr-un vis comun, prin fapte și o gândire corectă pot crea o tară frumoasă! Este nevoie de oameni care să aibă același scop, același țel, aceeași dorintă - întotdeauna mulți, niciodată un singur om! :)
     Hai să ne păstram și de mâine încolo entuziasmul cu care am votat azi; hai să nu ne mai complicăm prea mult, hai să pornim de la lucrurile simple și frumoase, hai să credem că putem schimba ceva și doar așa vom vedea schimbarea!
     Hai să schimbăm ceva și ar fi bine să începem cu noi :)

     Azi am fost la vot dar mâine, mâine ce facem?! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreau să-ți știu părerea :)