marți, 11 octombrie 2011

... e dorul ăla plăcut;)

Toamna e magie, speranță și dor; e dor poate mai mare ca până acum, e dorul ăla plăcut, cald și lipsit de extrem, e un dor mare, dar nu dus la maxim; e amintirea toamnei trecute, a dimineților târzii și a cafelei dulci-amărui; e mirosul de strugure abia cules din vii, e amintirea unei pășuni pustii cu o văcuță prietenoasă, e asfințitul unic dintre copacii din grădina de dincolo de casa. Sunt frunzele multicolore, sunt ruinele vechi și pline de istorie, sunt momente frumoase, dragi și pline de liniște. Sunt dimineți și seri reci, sunt microbuze pline și nervi mulți, dar e plăcut și mai mult ca altădată e distractiv; sunt amintirile mele din zilele de toamnă, toamna în doi de anul trecut, momentele în care îmi e dor de Ninette, și clipele noastre și tot:) Toamna în doi, e prea departe de noi, e toamna mea, e a ta, dar anul ăsta nu o să mai fie toamna noastră:)

2 comentarii:

  1. ...si mie imi este dor de tot ceea ce a fost toamna trecuta....dar mereu cred k vor mai fi alte momente placute....poate iarna asta sau primavara viitoare....important e sa credem si sa ne dorim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ninette, cu siguranță toate momentele noastre vor fi frumoase indiferent de anotimp. Îmi lipsești mult mai ales în această perioadă:) Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Vreau să-ți știu părerea :)